Jovan Perišić će nastupati za Srpsku Novu godinu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell Kopaonik

Započnite Srpsku Novu godinu u veličanstvenom stilu u restoranu Dolly Bell, koji se ponosno nalazi u idiličnom okruženju Kopaonika. Poznati po svojoj izvanrednoj kuhinji i srdačnom ambijentu, Dolly Bell vas poziva da budete deo ekskluzivne proslave uz melodije omiljenog Jovana Perišića.

Restoran Dolly Bell, koji se ističe kao dragulj kulinarske scene Kopaonika, pruža idealnu mešavinu vrhunskih jela, izvrsnih pića i nezaboravne zabave. Doživite gastronomski užitak sa jelima koja pripremaju iskusni kuvari, dok vas Jovan Perišić svojim harizmatičnim nastupom vodi kroz veče puno emocija i energije.

Proslava Srpske Nove godine u Dolly Bellu donosi atmosferu ispunjenu srećom, plesom i smehom. Dopustite sebi da budete zaneseni ovom jedinstvenom noći i dočekajte pravoslavnu Novu godinu u okruženju koje odiše elegancijom, sa predivnim pogledom na snežne padine Kopaonika i uz muziku koja će ostati u sećanju.

Iskoristite priliku da budete deo ove posebne večeri. Napravite svoju rezervaciju na vreme i budite svedok čarolije Srpske Nove godine u Dolly Bellu, gde svaki trenutak postaje deo vaše nezaboravne uspomene.

Muzika

Za Srpsku Novu godinu nastupa Jovan Perišić!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Ažurirano: Jan 12, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Nikole Tesle 12,
36354 Kopaonik,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli