Darko Lazić - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Darko Lazić doček Nove godine - Hotel Holiday Inn Belexpocentar

Detaljna ponuda - Darko Lazić doček Nove godine

Belexpo Centar je rešio da i ove godine napravi spektakl za doček Nove godine i pozove popularnog pevača Darka Lazića da sa svojom talentovanom koleginicom, Adreanom Čekić odvede sve goste u Novu godinu. Belexpo Centar je poznat po organizovanju ekstravagantnih proslava, koncerata i ostalih kulturnih dešavanja. Ako niste znali Hotel Holiday Inn je deo kompanije Belexpo Centar, što znači da možete rezervisati noćenje sa doručkom u hotelu po specijalnoj ceni ako ste kupili karte za doček Nove godine. Prostor Belexpo Centra poseduje najsavremeniju rasvetu, video i audio produkciju koju ste videli u našim ugostiteljskim objektima.
Darko Lazić - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Darko Lazić je ove godine angažovan da zabavlja goste i napravi spektakularnu novogodišnju atmosvetu zajedno sa svojom koleginicom Andreanom Čekić. Svi ljubitelji narodnog zvuka i poznatih hitova folk muzike obavezno da razmotre doček Nove godine u Belexpo Centru.

Publika je prvi put čula Darka Lazića kada se pojavio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2009. godine. Na ovom takmičenju je pobedio upravo zahvaljujući glasovima publike. Do današnjeg dana Darko Lazić je izdao 2 albuma i brojne hit singlove koji su nezaobilazni deo svih proslava.

Karte za doček Nove godine u Belexpo Centru iznose od 180 do 240 eura, a cena karte zavisi od pozicije stola u prostoriji. U cenu karte uračunata je svečana večera, neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i burek sa sirom ili mesom posle ponoći.doček Nove godine

doček Nove godine u Belexpo Centru
Darko Lazić - Doček Nove godine
Darko Lazić - Doček Nove godine
Darko Lazić - Doček Nove godine
Darko Lazić - Doček Nove godine

Gde nastupa Darko Lazić za Novu godinu?

Darko Lazić peva za doček Nove godine u hotelu Holiday Inn Belexpocentar, sa Andreanom Čekić

Koliko košta ulaznica za Novu godinu u Belexpo Centru?

Cena karte za Novu godinu u Belexpo Centru iznosi od 180€ do 240€

Šta je sve uključeno u cenu ulaznice za Novu godinu sa Darkom Lazićem?

U cenu karte je uključena svečana večera i neograničena konzumacija pića