Aco Pejović - doček Nove godine Doček Nove godine 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Ukoliko volite Acu Pejovića, dođite u Petrovac, u Hotel Palas i proslavite Novu godinu sa najpopularnijim pevačem na Balkanu! Hotel Palas obezbeđuje zagarantovan provod! Rezervišite na vreme i dođite!
Aco Pejović - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021

Aleksandar Aco Pejović je rođen u Prijepolju 1972. godine. Aco je srpski pop-folk pevač. Svoj prvi album, objavio je 2000. godine. Te godine je osvojio nagradu „Oskar popularnosti“ u kategoriji „najbolji debitant“. Drugi album je objavio 2002. godine pod nazivom „Prevara“. Ostali albumi nose nazive: „Opušteno“, „Neverna“, „U mojim venama“, „Sve ti dugujem“, „Parče neba“. Njegove najpoznatije pesme su: „Nisam pao“, „Neko treći“, „Makar zadnji put“, „Poplava“, „Litar vina, litar krvi“, „Ne diraj mi noći“, „Litar vina“, „Jelena“...

Svi koji žele da dočekaju Novu godinu uz poznate hitove pevača, neka rezervišu na vreme, jer Hotel Palas spada u iskusne ugostitelje gde je provod zagarantovan. Ako imate nedoumicu ili mislite da će Vam biti dosadno u novogodišnjoj noći, obavezno razmislite o crnogorskom primorju i Petrovcu, jer odlična atmosfera ide uz Acine hitove i njegov bend. Ovaj legendarni pevač folk muzike pored svojih hitova pevaće i najpopularnije hitove svojih kolega.

Jedna od najglamuroznijih žurki za doček Nove godine 2019. desiće se u elitnom hotelu Crowne Plaza, a za nezaboravni provod biće zadužen Aco Pejović, jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu.
Crowne Plaza Beograd je smešten na idelanoj lokaciji, u centru poslovnog dela Novog Beograda i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.

Aco Pejović je sredinom oktobra napravio nezaboravan tročasovni koncert u beogradskoj Štark Areni. On je pred 20.000 ljudi zapevao jedan od najnovijih hitova „Oko mene sve“, a zatim su usledile pesme „Litar krvi“, Sada ili nikada“ i druge. Gosti na koncertu su mu bili Zorica Brunclik, Predrag Živković Tozovac i Bora Čorba.

Nova godina 2016. sa Acom Pejovićem u Stadion Hall-u!


Doček Nove godine u restoranu Inter Hollywood. Nova godina 2015. uz neke od najvećih zvezda domaće estrade. Vrhunska usluga i profesionalno osoblje če Vaš provod u najluđoj noći učiniti nezaboravnim. Za dobar provod je zadužen Aco Pejović, kao i gosti iznenađenja. Uživajte u savremenom muzičkom sistemu i pratećim svetlosnim efektima. Restoran poseduje parking sa video nadzorom i obezbeđenjem kako u objektu tako i ispred njega.
Aco Pejović - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021


Dočekajte Novu godinu u Zepter Event Centru. Velika žurka Central Palace u samom centru grada. Najspektakularniji i najveći doček Nove 2015. Za najluđi doček biće zadužen Aco Pejović, kao i mnogi drugi izvođači na dva stage-a. Prostor će bit opremljen kvalitetnom rasvetom, savremenim nameštajem i ostalim sadržajima koji će vam obezbediti vrhunski provod.
Aco Pejović - doček Nove godine