Crvena jabuka - Nova godina Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Crvena jabuka, popularna sarajevska grupa je saopštila da će novogodišnju noć provesti na na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.


Program će početi u 22h, a u ponoć se može očekivati vatromet i valcer. Posetiocima će biti ponuđeno kuvano vino, dok uživaju u muzici popularnih gradskih bendova i nezaboravnu svirku Crvene Jabuke.
Crvena jabuka - Nova godina - Doček Nove godine 2023


Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, zabavljaće novosađane i njihove goste za doček Nove godine, zajedno sa Frajlama, Garavim sokakom i Divanhana bendom.

Program dočeka Nove godine će početi oko 21h, a prvo će nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Frajle i Crvena jabuka. Kako jse očekuje program će trajati do 2 sata iza ponoći. U Ulici Laze Telečkog biti postavljena manja bina gde se očekuju nastupi didžejeva DJ Shpira, DJ Billy 9 i DJ WD87.

Kako se nadaju u Turističkoj organizaciji Novog Sada, i ove godine se očekuje veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva koji će posetiti Novi Sad i dočekati Novu godinu uz odličnu muziku i provod.