Nova godina - Željko JoksimovićDoček Nove godine 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Tivat će i ove godine prirediti višednevni poseban novogodišnji program na gradskoj rivi i šetalištu Pine. Vrhunac će biti doček Nove 2019. godine na kojem će Tivćane i njihove goste zabavljati Željko Joksimović.
Glavni program počinje 26.decembra koncertom Amadeus benda, dan kasnije nastupa Ana Rucner, a 28.decembra je poseban popodnevni program za najmlađe posetioce u kojem učestvuju Leontina, Minja Subota i Tijana Dapčević. Isto veče će na Pinima nastupiti Boris Novković. 29.decembra će biti „Tambura night“ sa nastupom sastava „La Banda “ iz Novog Sada, dan kasnije nastupiće sastav klasične muzike „The Gents“ dok će ta noć biti rezervisana za „Disco Inferno Night“ sa nastupom muzičara iz Splita.
Na novogodišnju noć 31.decembra zabavu na Pinima će otvoriti nastup Abba Tribute benda iz Beograda, a Tivćane i njihove goste će muzikom u 2019. potom uvesti Željko Joksimović.
Naredne večeri, 1.januara nastupiće Bojan Delić i zvezda večeri – Lepa Brena, dok se program završava 2.januara kada koncert na Pinima imaju Ana Kokić i grupa „Toć“.
Nova godina - Željko Joksimović - Doček Nove godine 2020 Beograd

Za doček Nove 2018. godine na Jahorini nastupiće jedan od naših najboljih izvođača Željko Joksimović i to na platou ispred hotela Bistrica. Ulaz će naravno biti slobodan tako da se očekuje veliki broj posetilaca. Željko je obećao odličan provod u novogodišnjoj noći.
Nova godina - Željko Joksimović - Doček Nove godine 2020 Beograd

Željko Joksimović će za Novu godinu pevati u Budvi, na trgu ispred Starog grada.

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je celokupan program za doček Nove 2017. godine na trgu ispred Starog grada i u budvanskim hotelima.

31. decembra će nastup imati crnogorska grupa "Perper" nakon kojih će uslediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona, Željka Joksimovića.

1. januara će program biti namenjen ljubiteljima klasične muzike, oni će moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu "Mediteranskog revijskog orkestra" sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom Radovana Papovića.
Večernji program 1. januara obuhvata nastupe grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak.

2. januara nastupiće Vanja Radovanović, u večernjim časovima, koji će izvoditi numere Miladina Šobića, zatim Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvezda Neno Belan.

Kako je najavljeno iz Turističke organizacije "Zlatibor", Željko će na najpopularnijoj planini u Srbiji nastupiti posle Nove godine, tačnije 02. januara.


Doček Nove godine 2016. sa Željkom Joksimovićem i Hari Mata Harijem
Nakon višegodišnje pauze, Podgorica, će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.
Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a sve goste u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će se spektakularan doček Nove godine sigurno dugo pamtiti. Očekuje se veliki broj posetilaca iz drugih gradova i džava, koji će proslaviti Novu godinu u Podgorici.
Nova godina - Željko Joksimović
Nova godina - Željko Joksimović