Rada Manojlović - doček Nove godine Doček Nove godine 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Poznata zvezda srpske folk muzičke scene, Rada Manojlović, ove godine zapaliće salu u City Hall event centru za doček Nove godine 2020. I ove godine se traži karta više za City Hall event centar, jer će glavna zvezda novogodišnje večeri biti pevačica narodne muzike, Rada Manojlović, koja će rame uz rame sa svojim kolegom, Bobanom Rajovićem zabavljati goste do ranih jutarnjih sati. Kada se govori o folk muzici ne postoji čovek na Balkanu koji nije upoznat sa repertoarom ove folk pevačice koja pravi sjajnu atmosferu na nastupima. Dugogodišnjim radom i velikim brojem hitova koji traju i više od 10 godina Rada Manojlović sa razlogom uživa titulu pevačice koja pravi energičnu atmosferu na svim svojim nastupima, širom Srbije i Evrope.
Rada Manojlović - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021

Ako se odlučite da Novu godinu dočekate u City Hall event centru budite spremni da se odlično provedete, samo rezervišite svoju kartu na vreme. Ova legendarna pevačica narodne muzike pored svojih hitova pevaće i najpopularnije hitove svojih kolega.
U novogodišnjoj noći Radi Manojlović će se pridružiti i Boban Rajović, njen poznati kolega pevač, koji će zagrejati atmosferu svojim popularnim pesmama, pre svega hitom Piroman.

Osoblje City Hall event centra je poznato po visokom nivou profesionalnosti, tako da ćete biti zadovoljni uslugom, izborom pića i količinom hrane.

Već je prodato dosta karata, tako da požurite, osigurajte svoje mesto na vreme, i uživajte u hitovima, poput Bole ove usne neverne, Marakana, Bolje ona nego ja, Rođendan i druge. Svi koji su ikada bili na nastupima folk zvezde, Rade Manojlović, znaju da ona dovede atmosferu do usijanja, tako da se ništa manje ne očekuje u novogodišnjoj noći. Ako ste željni dobrog prestoničkog muzičkog spektakla obavezno pogledajte ponudu za City Hall event centar i nastup Rade Manojlović.

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović i Boban Rajović - Nova godina 2020.
Rada Manojlović - doček Nove godine 2016. Hotel Hedonic - dočekajte Novu godinu u prelepom ambijentu hotela Hedonic uz Radu Manojlović, Mišu Lagunu i Avala Grand Bend će nastupiti samo za Vas u najluđoj novogodišnjoj noći.
Rada Manojlović - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021


Dočekajte Novu godinu u event centru Atlantis uz Radu Manojlović u pratnji Miše Lagune. Sjajan enterijer, vrhunska usluga i spektakularna energija Rade Manojlović će biti dovoljni za odličan provod u novogodišnjoj noći. Očekuje vas bogat švedski sto, veliki izbor pića, a cena se kreće od 40 eur.

Rada Manojlović - doček Nove godine