Sanja Vučić - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Sanja Vučić doček Nove godine - Vila Anđela Beograd

Detaljna ponuda - Sanja Vučić doček Nove godine

Doček Nove godine Vili Anđela može biti pravi izbor za Vas ako ste planirali da se dobro provedete i osetite pozitivnu energiju i prazničnu euforiju. Ove godine u vili Anđela sve goste će zabavljati mladi pevački trio: Sanja Vučić, Miloš Radovanović i Teodora Toković. Vila Anđela je poznata po uslužnom i profesionalnom osoblju koje će učiniti Vaš novogodišnji boravak još prijatnijim. Vila Anđela ima kapacitet hiljadu sedećih mesta i svečana sala je veoma elegantno dekorisana. Ova svečana sala nalazi se u Borči, a vila ima svoj veliki privatni parking koji je pokriven video nadzorom. U samoj vili nalazi se najmodernija ventilacija i rasveta što će učiniti Vaš boravak još ugodnijim.
Sanja Vučić - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Ne postoji čovek u Srbiji koji nije čuo za Sanju Vučić nakon prošlogodišnjeg evrovizijskog nastupa, gde je zajedno sa svoje dve koleginice iz grupe Hurricane, izvela pesmu Loco,loco. Sanja Vučić dolazi iz muzičke porodice i ceo život se bavi pevanjem i komponovanjem muzike. Ona takođe piše tekstove, i za sebe i za svoje muzičke kolege. Nakon razlaza sa devojkama i raspuštanja grupe Hurricane, Sanja Vučić ove godine izbacuje svoj prvi singl pod nazivom Omađijan.

Cena novogodišnje ponude za doček Nove godine u vili Anđela iznosi od 60 do 90 evra, a cena karte zavisi od toga gde se Vaš sto nalazi u odnosu na centralnu binu u sali. Cena ponude obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Sanja Vučić - Doček Nove godine
Sanja Vučić - Doček Nove godine
Sanja Vučić - Doček Nove godine

Gde peva Sanja Vučić za doček Nove godine?

Sanja za doček Nove godine nastupa u Vili Anđela

Koja je cena Nove godine sa Sanjom Vučić?

Cene se kreću od 60€ do 90€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

Cena karte uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića