Doček Nove godine - Jelena KarleušaDoček Nove godine 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Jelena Karleuša obradovala je obožavaoce vešću da će za Novu godinu 2019. nastupiti na čak dve lokacije u Beogradu. Ona će za doček Nove godine prvo zapevati u hotelu "Metropol", a zatim će se uputiti u najuži centar grada, jer joj još jedan nastup sleduje u "Kasini".
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2020 Beograd

Jelena je na twitteru napisala: Nema mesta za sve. To je bilo jedino rešenje organizatora. Kakav superstar trip.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2020 Beograd

Jelena Karleuša tradicionalno nije želela da nastupa nigde za doček Nove godine, ona je prilikom jednog intervjua izjavila:
– Ja, inače, tradicionalno ne radim za Novu godinu. Mislim da barem takav luksuz sebi mogu da dozvolim. Nije mi zapelo o glavu. Ja svakako dobro zarađujem, ne moram i 31. uveče da budem van kuće bez dece, porodice, muža… Ovo su retki momenti kada smo mi svi zajedno na okupu. Ja ovaj posao odavno radim, stvarno, isključivo iz ljubavi. Mislim, okej, i finansijska korist i sve to, ali prvenstveno iz ljubavi – objasnila je Jelena za “Scandal” i otkrila kako je njena porodica provela novogodišnje veče:

Jelena Karleuša nedavno je otkrila da neće provesti radno doček Nove godine, već će novogodišnju noć provesti u krugu svoje porodice.

Popularna pevačica će doček Nove godine provesti uz svoje najmilije i kako kaže veoma je radosna zbog toga. Ponude za doček je dobijala, ali ni jedan nije bila odgovarajuća, pa se tako odlučila da doček provede u svom domu.


Jelena Karleuša u Hotelu Hyatt - Doček Nove Godine 2015

Dobre vesti za sve obožavaoce Jelene Karleuše! Jelena će za doček Nove 2015. nastupiti u Hotelu Hyatt, u kristalnoj dvorani, gde će se potruditi da napravi doček za pamćenje.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2020 Beograd

Karleuša će 31. decembra biti spremna da zajedno sa fanovima, uđe u godinu koja označava punih 20 godina njene karijere!

Cena: od 70 do 200 eur

Piće se plaća po klupskim cenama.
Švedski sto ulazi u cenu i konzumacija je neograničena.

Jelena Karleuša za Novu godinu premijerno će izvesti svoji novu pesmu u Pinkovom Novogodišnjem programu

Folk Pop pevačica Jelena Karleuša otkrila je svojim fanovima da će njena nova pesma premijerno biti izvedena za Novu godinu na Pinku, a da se pesma Insomnia nije našla na njenom DVD izdanju odlukom Emotiona

Atraktivna dama koja iz dana u dan izaziva pometnju na medijskoj sceni otvoreno iznoseći stavove o svojim koleginicama i političkoj sceni u Srbiji, poznata je i po neposrednoj komunikaciji sa svojim fanovima. Jelena je u nedavnom druženju sa svojim prijateljima na socijalnoj mreži Facebook, otkrila zbog čega se numera Insomnia ne ne nalazi na DVD izdanju koncerta iz Beogradske arene i kada će premijerno izvesti svoju novu numeru.

- Pesma Insomnia, tačnije snimak sa koncerta, već nekoliko meseci može da se dobije putem SMS-a, u obliku MMS-a. Koncertna verzija je namenjena mobilnim telefonima i ta usluga se naplaćuje. To je odluka Emotiona, sa kojom ja nemam veze. U planu je i Novogodišnji šou program televizije Pink, u kom će, između ostalog pesma Muškarac koji mrzi žene doživeti svoju premijeru – otkrila je Karleuša svojim virtuelnim prijateljima.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša
Doček Nove godine - Jelena Karleuša