Doček Nove godine - Jelena Karleuša Doček Nove godine 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Kao i svake godine najglamurozniji doček Nove godine biće organizovan u prelepom Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a sve goste će zabavljati najveća diva srpske muzičke scene, a i šire - Jelena Karleuša. Jelena Karleuša Vas čeka u kristalnoj dvorani ovog elegantnog prestoničkog hotela i za Vas je pripremila energični nastup koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Početak spektakla je najavljen za 22h i svojom energijom na sceni i harizmom kojom Karleuša pleni, ovo će sigurno biti Vaš najbolji doček Nove godine.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2021

Specijalno za najluđu noć kristalna dvorana Hayatta biće klupski opremljena i osvetljena, tako da spremite se da budete svedoci najbolje novogodišnje žurke na celom Balkanu. Jelena Karleuša je javna ličnost Srbije koja privlači najveću medijsku pažnju godinama unazad i sigurni smo da je pripremila spektakularni performans za magičnu, novogodišnju noć. Svako ko je bio na njenom nastupu kaže da se fenomenalno proveo, đuskao celu noć i da su pevačicini nastupi toliko energični, plesno zahtevni i propraćeni unikatnim kostimima.

Ako i ti planiraš ili razmišljaš da najluđu noć dočekaš u luksuznom hotelu uz hitove Ludača, Samo za tvoje oči, Tihi ubica, i Upravo Ostavljena potrudi se da na vreme rezervišeš mesto jer se uvek traži karta više za Jelenine nastupe. Sam kapacitet sale hotela za novogodišnju noć biće 590 mesta tako da ako želiš da budeš deo magije uz ekstravagantnu pojavu Jelene Karleuše i nastup koji ćeš pamtiti do kraja života rezerviši svoju kartu na vreme.

Jelena Karleuša koja ima ogroman uticaj na društvenim mrežama najavila je spektakl i pozvala sve svoje fanove da joj se pridruže u novogodišnjoj noći i zajedno dočekaju 2020. godinu. Naravno društvo na bini praviće joj plesačice, a novogodišnji honorar za koji se priča da je 50.000 evra pevačica će pokloniti bolesnoj devojčici i tako još jednom pokazati koliko je humanitarac.
Ako želiš da ti Karleuša poželi srećnu Novu 2020. godinu pravac Hyatt!

Više informacija o samom dočeku potražite na linku - Jelena Karleuša - Nova godina 2020.

Jelena Karleuša obradovala je obožavaoce vešću da će za Novu godinu 2019. nastupiti na čak dve lokacije u Beogradu. Ona će za doček Nove godine prvo zapevati u hotelu "Metropol", a zatim će se uputiti u najuži centar grada, jer joj još jedan nastup sleduje u "Kasini".
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2021

Jelena je na twitteru napisala: Nema mesta za sve. To je bilo jedino rešenje organizatora. Kakav superstar trip.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2021

Jelena Karleuša tradicionalno nije želela da nastupa nigde za doček Nove godine, ona je prilikom jednog intervjua izjavila:
– Ja, inače, tradicionalno ne radim za Novu godinu. Mislim da barem takav luksuz sebi mogu da dozvolim. Nije mi zapelo o glavu. Ja svakako dobro zarađujem, ne moram i 31. uveče da budem van kuće bez dece, porodice, muža… Ovo su retki momenti kada smo mi svi zajedno na okupu. Ja ovaj posao odavno radim, stvarno, isključivo iz ljubavi. Mislim, okej, i finansijska korist i sve to, ali prvenstveno iz ljubavi – objasnila je Jelena za “Scandal” i otkrila kako je njena porodica provela novogodišnje veče:

Jelena Karleuša nedavno je otkrila da neće provesti radno doček Nove godine, već će novogodišnju noć provesti u krugu svoje porodice.

Popularna pevačica će doček Nove godine provesti uz svoje najmilije i kako kaže veoma je radosna zbog toga. Ponude za doček je dobijala, ali ni jedan nije bila odgovarajuća, pa se tako odlučila da doček provede u svom domu.


Jelena Karleuša u Hotelu Hyatt - Doček Nove Godine 2015

Dobre vesti za sve obožavaoce Jelene Karleuše! Jelena će za doček Nove 2015. nastupiti u Hotelu Hyatt, u kristalnoj dvorani, gde će se potruditi da napravi doček za pamćenje.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša - Doček Nove godine 2021

Karleuša će 31. decembra biti spremna da zajedno sa fanovima, uđe u godinu koja označava punih 20 godina njene karijere!

Cena: od 70 do 200 eur

Piće se plaća po klupskim cenama.
Švedski sto ulazi u cenu i konzumacija je neograničena.

Jelena Karleuša za Novu godinu premijerno će izvesti svoji novu pesmu u Pinkovom Novogodišnjem programu

Folk Pop pevačica Jelena Karleuša otkrila je svojim fanovima da će njena nova pesma premijerno biti izvedena za Novu godinu na Pinku, a da se pesma Insomnia nije našla na njenom DVD izdanju odlukom Emotiona

Atraktivna dama koja iz dana u dan izaziva pometnju na medijskoj sceni otvoreno iznoseći stavove o svojim koleginicama i političkoj sceni u Srbiji, poznata je i po neposrednoj komunikaciji sa svojim fanovima. Jelena je u nedavnom druženju sa svojim prijateljima na socijalnoj mreži Facebook, otkrila zbog čega se numera Insomnia ne ne nalazi na DVD izdanju koncerta iz Beogradske arene i kada će premijerno izvesti svoju novu numeru.

- Pesma Insomnia, tačnije snimak sa koncerta, već nekoliko meseci može da se dobije putem SMS-a, u obliku MMS-a. Koncertna verzija je namenjena mobilnim telefonima i ta usluga se naplaćuje. To je odluka Emotiona, sa kojom ja nemam veze. U planu je i Novogodišnji šou program televizije Pink, u kom će, između ostalog pesma Muškarac koji mrzi žene doživeti svoju premijeru – otkrila je Karleuša svojim virtuelnim prijateljima.
Doček Nove godine - Jelena Karleuša
Doček Nove godine - Jelena Karleuša
Doček Nove godine - Jelena Karleuša