Doček sa Jelenom KarleušomDoček Nove godine 2019 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2019
Jelena Karleuša nedavno je otkrila da neće provesti radno doček Nove godine, već će novogodišnju noć provesti u krugu svoje porodice.

Popularna pevačica će doček Nove godine provesti uz svoje najmilije i kako kaže veoma je radosna zbog toga. Ponude za doček je dobijala, ali ni jedan nije bila odgovarajuća, pa se tako odlučila da doček provede u svom domu.


Jelena Karleuša u Hotelu Hyatt - Doček Nove Godine 2015

Dobre vesti za sve obožavaoce Jelene Karleuše! Jelena će za doček Nove 2015. nastupiti u Hotelu Hyatt, u kristalnoj dvorani, gde će se potruditi da napravi doček za pamćenje.
Doček sa Jelenom Karleušom - Doček Nove godine 2019 Beograd

Karleuša će 31. decembra biti spremna da zajedno sa fanovima, uđe u godinu koja označava punih 20 godina njene karijere!

Cena: od 70 do 200 eur

Piće se plaća po klupskim cenama.
Švedski sto ulazi u cenu i konzumacija je neograničena.

Jelena Karleuša za Novu godinu premijerno će izvesti svoji novu pesmu u Pinkovom Novogodišnjem programu

Folk Pop pevačica Jelena Karleuša otkrila je svojim fanovima da će njena nova pesma premijerno biti izvedena za Novu godinu na Pinku, a da se pesma Insomnia nije našla na njenom DVD izdanju odlukom Emotiona

Atraktivna dama koja iz dana u dan izaziva pometnju na medijskoj sceni otvoreno iznoseći stavove o svojim koleginicama i političkoj sceni u Srbiji, poznata je i po neposrednoj komunikaciji sa svojim fanovima. Jelena je u nedavnom druženju sa svojim prijateljima na socijalnoj mreži Facebook, otkrila zbog čega se numera Insomnia ne ne nalazi na DVD izdanju koncerta iz Beogradske arene i kada će premijerno izvesti svoju novu numeru.

- Pesma Insomnia, tačnije snimak sa koncerta, već nekoliko meseci može da se dobije putem SMS-a, u obliku MMS-a. Koncertna verzija je namenjena mobilnim telefonima i ta usluga se naplaćuje. To je odluka Emotiona, sa kojom ja nemam veze. U planu je i Novogodišnji šou program televizije Pink, u kom će, između ostalog pesma Muškarac koji mrzi žene doživeti svoju premijeru – otkrila je Karleuša svojim virtuelnim prijateljima.