Doček Nove godine - CecaDoček Nove godine 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da za doček Nove 2019. nastupa u Boru.

Iz Gradske uprave grada Bora danas je potvrđeno da će na dočeku Nove godine u Boru nastupati Ceca i rok sastav “Kerber”. Koncert će biti održan u amfiteatru Doma kulture, kao što je ranije bilo najavljeno.

Borani, a i mnogi gosti iz Srbije, imaće priliku da uživaju u pravom novogodišnjem spektaklu u “gradu bakra”.

Već 1. januara, za reprizu, pevaće u Crnoj Gori u Petrovcu. Par dana nakon toga planira da putuje sa porodicom u Kankun, kako bi se svi zajedno odmorili i dočekali Božić. Sa Cecom će putovati i njena deca, Anastasija i Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić.
Doček Nove godine - Ceca - Doček Nove godine 2020 Beograd

Za doček Nove 2018. naša najveća folk pevačica nastupiće u klubu Drama arena u Banjaluci. Klub prima oko 2.000 ljudi, a cene karata će biti i do nekoliko stotina eura.
Kako se priča, Ceca će za novogodišnji nastup uzeti oko 50.000 eura.
Doček Nove godine - Ceca - Doček Nove godine 2020 Beograd

Dan kasnije, za reprizu Nove godine u istom klubu nastupa njen kolega i dobar prijatelj Aca Lukas.

Ceca će u novogodišnjoj noći pevati na svadbi Karićeve ćerke, Dane Karić, koja će izgovoriti sudbonosno “da” za sam doček Nove godine.

Dana će se udati za svog izabranika u Beogradu, u Vili Jelena, a venčanju će prisustvovati i njen otac Bogoljub, koji je već godinama u bekstvu. Specijalni gost na venčanju biće folk diva Ceca Ražnatović.

Ceca je rešila da za doček 2017. ne nastupa nigde, već će se proveseliti na svadbi dugogodišnjeg prijatelja, na koju je pozvana kao gošća. Svakako, latiće se i mikrofona.

Kada je pozvana da uveliča veliko slavlje povodom ovog venčanja, Ceca kaže da nije razmišljala ni trenutka i odlučila je da će baš tamo dočekati Novu godinu.


Svetlana Ceca Ražnatović će za doček Nove godine nastupiti u Kruševcu, na Trgu kosovskih junaka. Kao svake prethodne godine, Ceca će napraviti ludu atmosferu, a svojim hitovima će doček učiniti nezaboravnim. Kruševljani i njihovi gosti će se svakako provesti fenomenalno, jer je Ceca poznata po tome da napravi veselu i pozitivnu atmosferu.

Godinama unazad se u Kruševcu vodi rasprava zašto se organizuju proslave Nove i Srpske nove godine, jer se uvek potroši nekoliko desetina hiljada evra, Zamera se i to što se posetiocima besplatno služe čaj, kuvana rakija i vino i organizuje vatromet.

Ceca će za doček Srpske nove godine pevati Nišlijama, kako je najavljeno iz uprave grada Beograda. Gradski menadžer Goran Vesić je izjavio da je postignut "džentlmenski" dogovor da Beograd bude centar Srbije za doček 1. januara, a Novi Sad i Niš za organizaciju dočeka Srpske nove godine.

Ceca u Belexpocentru - Doček Nove Godine 2015.

Dočekajte Novu godinu sa Cecom u ekskluzivnom ambijentu hotela Holiday Inn-Belexpocentar. Bogat meni, neograničen izbor pića, vrhunska muzika, odličan provod do ranog jutra.
Doček Nove godine - Ceca - Doček Nove godine 2020 Beograd

Cena od 12.000 do 22.000 dinara

Narandžasta zona, VIP sto - 22.000.00 RSD:
U prodaji su isključivo karte za ceo sto, cena je 264.000 RSD (22.000 RSD po osobi). U cenu karte uračunata je boca šampanjca, piće dobrodošlice i meni (hladna, topla i slatka stanica).

Ljubičasta zona, Banket sto za 12 osoba - 18.000.00 RSD po osobi:
U cenu karte uračunato je piće dobrodošlice i meni (hladna, topla i slatka stanica).

Zelena zona, Barski sto za četiri osobe - 12.000.00 RSD po osobi:
U cenu karte uračunato je piće dobrodošlice i meni (hladna, topla i slatka stanica).

Zvanično potrvrđeno! Ceca nastupa za doček Nove godine ispred skupštine u Beogradu.
"Pevaću besplatno i nastupam isključivo iz ljubavi prema svom narodu"
Svetlana Ceca Ražnatović Novu godinu dočekaće radno ispred Skupštine Srbije u Beogradu! Kako saznajemo, naša najveća estradna zvezda svoj nastup pokloniće svima onima koji vole njenu muziku. Naime, folk diva će pevati besplatno! - Situacija s gradskim budžetom nije baš najsjajnija i nije bilo sigurno da li će biti dočeka. Sada će desetine hiljada ljudi iz regiona doći da slušaju Cecu - kaže naš izvor.

A da se podsetimo kako se Svetlana Ceca Ražnatović provodila Nove godine do sada:

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca, iako važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, još uvek nema angažman za Novu godinu 2014.
- Još uvek nemam ponude za angažman za doček Nove godine 2014. Ukoliko ga ne budem imala, to veče ću provesti u krugu porodi ce ili sa prijateljima- rekla je Ceca

Ceca Ražnatović i premijer Srbije Ivica Dačić su zjedno bili na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini gde su bili gosti TV Palma plus. TV Palma plus, inače vlasnistvo Dragana Markovića Palme, svake godine među prvima snima emisiju za Novu godinu.
Ne sumnjamo da su se Ceca i Ivica, koji su dugogodišnji prijatelji, dobro proveli na ovom snimanju.
Ostaje nam još da vidimo gde će Ceca pevati za doček Nove godine 2013.

Gde će Ceca za doček Nove godine? Da li je moguće napraviti veseo doček Nove godine u kućnom pritvoru?
Ceca - Svetlana Ražnatović je obeležila doček nove godine, u Jagodini u društvu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, svog velikog prijatelja!

U sredu je bilo je snimanje novogodišnjeg programa na televiziji Palma plus, u kojem su glavne zvezde bili Ceca i Dačić, a čiji je vlasnik gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

U novogodišnjem ambijentu snimanje proteklo odlično u veseloj atmosferi, a pored Cece i Dačića, prisustvovalo je pedesetak najpopularnijih izvođača narodne muzike. Ceca je tačno u ponoć pesmom „Grome moj" poželela svima srećnu novu godinu.

Na snimanju novogodišnjeg programa bili su Lepa Lukić, Miroslav Ilić, Mira Škorić, Luis, Dejan Matić, Gordana Lazarević, Marko Bulat, Radmila Manojlović, Biljana Sečivanović, Slobodan Vasić, Jelena Kostov, Usnija Redžepova, Vera Matović, Radiša Urošević, Maja Marjana, Rade Jorović...
Doček Nove godine - Ceca
Doček Nove godine - Ceca
Doček Nove godine - Ceca